Sound box højtaler til en fair pris - 2.500 kr.

Køb

Sound box højtaler med lang batteritid, bluetooth og høj musik.

 • 🔋 Skift batteriet på 30 sekunder.

  Slut med dårlig batteritid på festival. Du får 70 timers batteritid, og hvis det ikke nok, så kan du skifte batteriet på boxen med et snuptag.

 • ⭐️ Sound box højtaler med bluetooth

  Det skal være let at være på festival. Festivalhøjtaler gør brug af Bluetooth, så du nemt kan betjene sound box højtaleren fra din telefon.

 • 👍 Vi er der for dig.

  Tag fat i os, hvis du har spørgsmål, eller har brug for hjælp til din nye højtaler. Husk at vi også tilbyder dag til dag service på Roskilde Festival.

1 af 3

Festivaler er dyre i forvejen. Din højtaler skal ikke være det.

På festival handler det om den helt rigtige "Sound". Med det mener vi musik, sommer og festival.

Oplev fantastisk musik på din festival.

Det kan være svært at spille højt nok på festival med en normal sound box højtaler. Med Festivalhøjtaler er det fortid. Hør din egen musik lige når du har lyst.

Køb

Hjemmebyggede højtalere af tvivlsom kvalitet er fortid.

De hjemmebyggede sound box anlæg ses ofte på festivalerne. De kan være rigtig fede, men kvaliteten er sjældent høj og driften af dem kræver meget fokus.

Køb

Din batterifrygt er fortid.

En normal Bluetooth soundbox kan ofte spille i 6-8 timer. Festivalhøjtaler har en batteritid på 70 timer. Og hvis du skal bruge mere kan batteriet skiftes med et snuptag. På den måde kan du altid have et opladt batteri klar.

Køb

Alt det du skal bruge.

På festival er det batterilevetiden og prisen, der er en den største udfordring. Det gør Festivalhøjtaler op med ved at skabe den rigtige balance mellem batteritid, lydtryk og pris.

Køb
 • En virkeligt god oplevelse

  "Super højtalere, med en rigtig god lyd 😄 betjeningen var meget nem og top klasse! Glæder mig endnu mere til Roskilde festival nu!!"

  Casper WIllumsen

  Fra trustpilot.

  Se flere anmeldelser 
 • Uovertruffen service og intet at beklage.

  Højtaleren spiller vanvittigt højt og service er i top, da sælger og jeg skrev frem og tilbage da, der var problemer med levering, hvilket havde intet at gøre med festivalshøjtaler.dk

  Jens HR

  Fra Trustpilot

  Se flere anmeldelser 
 • God service.

  God service, pris og kvalitet. Kan klart anbefales

  Phillip Henriksen

  Fra Facebook

  Se flere anmeldelser 
1 af 3

Vi tilbyder mere end en højtaler.

For at os er batteritid, transportabilitet og god lyd det vigtigste. Men vi kan mere end det.

Bare slap af.

Vi hjælper dig med at du ikke får stjålet din højtaler.

Som noget helt nyt er det nu muligt at få Festivalhøjtaler med en lås som gør, at den kun kan tændes med en af de fem medfølgende nøgler.

Se mere

Service på Roskilde Festival.

Det går vildt for dig på Festival og ting kan gå i stykker. Det forstår vi godt. Derfor tilbyder vi dag til dag service på Roskilde Festival hvis uheldet skulle være ude, og din højtaler skulle blive beskadiget.

Se mere