Roskilde_Festival_orange.png
Hvad skal du vide?

Praktisk information

Nedenfor finder du al praktisk information i forbindelse med leje af en festivalhøjtaler. Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 28334616 eller på mail info@festivalhoejtaler.dk.

 

Det der gør højtaleren perfekt til festival, er den lange batteritid, mulighed for nemt at skifte til et friskt opladt batteri og høj lyd, man rent faktisk kan høre på festival! I modsætning til mange andre højtalere, man ser på festival. Deres fokus har været at skabe en lille højtaler, man nemt kan have med til stranden eller i parken. 

Problemet ved det er at batteritiden er for kort til at spille en uge på festival. Desuden er det heller ikke er muligt at skifte batteriet ud med et ny opladt. Man skal derimod sætte hele højtaleren til opladning og derfor undvære musikken i den tid højtaleren lader op. Disse højtalere vil ofte hellere ikke have kræfterne til at spille højt nok til festival og man kan derfor opleve problemer med at høre sin egen musik.

 

Transportabel højtaler. 

På festival skal man ofte gå langt med sin oppakning og det er træls hvis højtaleren er alt for tung. Af den grund vejer Festivalhøjtaler kun 10 kg. og kan nemt transporteres ind på festivalpladsen. Så har du stadig energi til at starte en fest, når campen er sat op. 

 

Sound box højtaler til en fair pris.    

På festival skal man ikke gå på kompromis med den gode musik. Men en festivalhøjtaler behøver ikke koste adskillige tusindkroner. Vores sound boks højtaler leverer alt hvad man skal bruge for at opleve høj lyd og god musik på festival. På den måde kan du få en billig højtaler, der kan det hele. 

 

Billigt festivalhøjtaler batteri. 

Det kan ofte være fedt at et ekstra batteri, så man nemt kan skifte mellem to batteri, når det ene ikke har mere strøm og skal lade op. På den måde kan bruge højtaleren hele tiden og batteritiden bliver nærmest uendelig. 

 

Bluetooth højtaler - nem tilslutning. 

Festivalhøjtaler har selvfølge Bluetooth, så tilslutningen til højtaleren klares helt smertefrit. Når din telefon først har været tilsluttet en gang med Bluetooth, så går den automatisk på højtaleren igen.

Priser - Roskilde 2024

Lej en Festivalhøjtaler og slip for bekymringer

Lej en højtaler med forsikring, service på Roskilde festival og helt uden depositum. Vi har fleksibel afhentning på Vesterbro og i Ballerup.

Enkel udlejning

Sådan fungerer det

1. Vælg den pakke, der passer til dig

Vælg først lejepakke, afhentningssted og tidspunkt. Efter betaling har du reserveret din højtaler til Roskilde Festival 2024.

2. Afhentning af højtaleren

Når du henter højtaleren, har du mulighed for at tjekke, at alt på højtaleren virker, som det skal, samt underskrive lejekontrakten.

3. Aflevering af højtaleren

Højtaleren skal afleveres samme sted, som den blev hentet, medmindre andet er skriftligt aftalt. Læs mere om afhentning og aflevering her.

Har du flere spørgsmål?

Tag endelig fat i Anders på tlf. 28334616 eller skriv en mail på info@festivalhoejtaler.dk.

Vores glade lejere

For at gøre det nemt for dig har vi gjort det muligt at afhente højtaleren i god tid inden Roskilde starter.

Vi har tre dage hvor den kan afhentes:

Afhent d. 23 juni mellem 09-13 (Skovledvej 4, 2750, Ballerup)


Afhent d. 28 juni mellem 11-17 (Absalonsgade 23, Vesterbro 1658)

Afhent d. 29 juni mellem 09-13 (Absalonsgade 23, Vesterbro 1658)

Vi er naturligvis fleksible og hvis ingen af de datoer, passer så aftaler vi et tidspunkt, hvor det passer jer.

Højtaleren skal afleveres indenfor disse tider:
Aflever d. 7 juli mellem 10-15 (Absalonsgade 23, Vesterbro 1658)

Aflever d. 8 juli mellem 09-13 (Absalonsgade 23, Vesterbro 1658)

Aflever d. 8 juli mellem 17-20 (Skovledvej 4, 2750, Ballerup)

Ja, du kan sagtens prøve højtaleren, før du lejer den. Den kan prøves på Vesterbro eller i Ballerup efter aftale. Kontakt Anders på tlf. 28334616 eller info@festivalhoejtaler.dk, hvis du kunne tænkte dig at høre højtaleren.

Hvis højtaleren bliver stjålet, og du har købt den store pakke med forsikring, hæfter du kun for selvrisikoen på 500 kr.

Har du ikke tilkøbt forsikring, hæfter du for den fulde værdi af højtaleren minus lejeprisen. Dvs., at hvis du ikke har forsikring, og højtaleren bliver stjålet, skal du betalte 2.500 kr ekstra.

Batteriet holder 60 timer på en opladning og 20 timer på maks lydstyrke.

Ja, batteriet kan oplades på Roskilde med den medfølgende oplader, samme sted hvor du kan oplade din telefon.

I tilfælde af små skader og ridser på højtaleren, som forekommer ved normalt brug, skal I ikke betale noget. Kun hvis der opstår store skader, som ikke kan påregnes ved normalt brug, kan I risikere en ekstra opkrævning.

Vælg din pakke nu

2_19d74266-4ec2-4d6e-9f35-2043a3787abb.png

Heading

Heading

Heading

Heading

Check now

Blog posts list

Lej en højtaler til Roskilde 2024

Skal vi også hjælpe dig med en festivalhøjtaler til Roskilde 2024?