Roskilde_Festival_orange.png
Starten

En solid højtaler

Jeg hedder Anders, og det er mig der har startet Festivalhøjtaler.dk.

Det hele startede med en tur på Roskilde Festival i 2016. Jeg havde fået ansvaret for at finde højtaleren til årets camp.

Det var ikke en nem opgave. Højtaleren skulle spille højt, holde en hel uge på batteri og klare en uge på Roskilde festival uden at gå i stykker.

Kvaliteten skulle derfor være i top, men uden at springe budgettet.

Inden på DBA fandt jeg dog noget brugbart til en billig penge, som jeg købte tog med på Roskilde. Det vidste sig dog hurtigt, at den ikke var egnet til Roskilde, den spillede hverken højt nok eller havde god batterilevetid. Og efter 2 dage gik den ligefrem i stykker.

Det blev starten på Festivalhøjtaler.dk, hvor vi ligesiden har leveret solide festivalhøjtalere til glade festivalgæster.

Ejeren af festivalhøjtaler.dk sidder med en festivalhøjtaler
En festivalhøjtaler set fra højre
Udlejning

Vi tror på at bruge tingene igen...

Vi tror på, at den bedste festivalhøjtaler er den, som man lejer. Typisk bruger du kun en festivalhøjtaler en gang om året. Så hvorfor eje en højtaler, der måske kun bliver brugt en gang, før den ender i et støvet kælderrum? Vores mission er at sikre, at vores festivalhøjtalere bliver brugt igen og igen og igen...

En brugt festivalhøjtaler, der genbruges
Produktion

Egen produktion i Danmark

Vi samler og producerer selv vores højtalere i Danmark. Det har vi gjort lige siden begyndelsen. Og det bliver vi ved med for at sikre kvalitet og 100% kendskab til hver enkelt højtaler.

Festivalhøjtaler produceret i Danmark
Bæredygtighed

Plant et træ med os

Når du vælger at leje fremfor at eje, er du med til at støtte klimaet og sikre optimal udnyttelse af klodens ressourcer.

Vi vil gerne gå skridtet videre. Derfor planter vi, i samarbejde med klimatræ.dk, et træ i Danmark hver gang du lejer en højtaler. Så gør vi sammen kloden lidt grønnere.

Unge mennesker hygger sig på Roskilde Festival
To mennesker planter et klimatræ

Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål!

Skal vi også hjælpe dig med Festivalhøjtaler?

Lej din højtaler til Roskilde 2024 nu